Nieuw klantenverhaal door Lemarco: Iedereen wint bij de hybrid cloud met Windows Azure Pack bij hostingbedrijf Arxus

Pic 1 ArxusArxus is een hostingbedrijf dat oplossingen as a Service aanbiedt. De onderneming bouwde een private cloud op basis van Windows Azure Pack. In combinatie met de publieke cloud van Windows Azure zorgt dat voor een hybride oplossing. De klanten van Arxus – bedrijven uit de Cronos Group, maar op termijn ook externe spelers – krijgen via het cloudplatform de mogelijkheid om applicaties en webservices aan hun eindklanten as a Service aan te bieden. Het hybride model zorgt voor onbegrensde flexibiliteit, kostenbesparing en transparante kosten.

Erlend Schenkels, Managing Partner, Arxus: “Wanneer een bedrijf iets ontwikkelt op onze private cloud, dan kan het die oplossing ook makkelijk naar de publieke cloud brengen – en omgekeerd. Dat zorgt voor een ongekende flexibiliteit.” 

Download Arxus-Cronos-NL

Téléchargez Arxus-Cronos-FR

This entry was posted in Uncategorized by Patrick Dalle. Bookmark the permalink.

About Patrick Dalle

Patrick Dalle , geboren in 1965 in Philadelphia, studeerde in 1987 af als Licentiaat in de Romaanse Filologie aan de Universiteit Antwerpen. In 1989 behaalde hij er tevens het diploma van Master in Business Administration. Uitstekend gewapend voor een carrière in de privésector en met kennis van 4 talen, startte Patrick Dalle in 1990 als marktonderzoeker bij Philips Consumer Products, waar hij verantwoordelijk werd voor onder andere Personal Computers, printers en huishoudapparaten. In 1995 stapte hij over naar Philips Business Communications als marketingverantwoordelijke voor professionele telefonie (PABX). In 1997, midden in de internet-hype, werd Patrick Dalle door Compaq Computer aangesteld als verantwoordelijke Business Development & Alliances voor de KMO-markt. In 1999 kreeg hij de kans om het dynamische team van Navision Software Belgium te versterken, waar hij uitgroeide tot Marketing Manager voor België. Na de overname van Navision Software door Microsoft, in 2002, werd Patrick Dalle bij Microsoft achtereenvolgens Audience Marketing Manager en Partner Marketing Manager. In januari 2006 startte Patrick Dalle zijn eigen bedrijf, Lemarco, met een focus op strategische contentcreatie en strategisch advies voor innovatiebedrijven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s